't Haeghje

 • Wethouder van Haperenstraat 28
't Haeghje is een grote locatie met veel mogelijkheden. Er worden tal van activiteiten georganiseerd en er is altijd wel iets te vinden wat bij je past. De vele ruimtes zorgen ervoor dat ons aanbod divers kan zijn. Daarnaast hebben we ook huiskamerruimtes voor degenen die behoefte hebben aan een kleinere groep met meer nabijheid van begeleiding. 't Haeghje wordt omringd door een grote tuin waar het prettig vertoeven is.
Lees meer over 't Haeghje

Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Activiteitencentrum Liesbos biedt dagbesteding binnen verschillende activiteitengroepen. Het activiteitencentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant! We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. Ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Smaakmakers - Goirle

 • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers - Goirle

Houtbewerkplaats Woodworks Breda

 • Minervum 7344
Wil je graag met je handen werken? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en producten van hout te maken? Werk je graag samen met collega’s aan een opdracht of liever alleen op je eigen werkplek? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te laten zien wat we doen.
Lees meer over Houtbewerkplaats Woodworks Breda

Kleurrijk-OKZ Tilburg

 • Goirkestraat 131
Bij Kleurrijk OKZ komen opdrachten binnen vanuit klanten van de drukkerij maar er zijn ook andere opdrachtgevers waar we voor werken. Door individueel maar ook samen te werken aan deze opdrachten ben je tegelijkertijd aan de slag met je eigen arbeidsvaardigheden. We helpen je daar graag bij.
Lees meer over Kleurrijk-OKZ Tilburg

Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Oriëntatiepunt de Draaierij

 • Burgemeester Brokxlaan 26 (hal 79)
Is het ‘het magazijn’ of ‘de magazijn’? Jij mag er zijn! Ben je enthousiast, wil je je talenten ontdekken, wil je iets leren of iets weten? Zoek je simpelweg iets om te doen gedurende de dag? Maar weet je niet zo goed wat dit dan precies is, hoe dit er uit moet komen te zien en waar je dat kan vinden? Bij de Draaierij kan jij je draai komen vinden.
Lees meer over Oriëntatiepunt de Draaierij

Oriëntatiepunt Spinveld

 • Spinveld 5 D
Bij Oriëntatiepunt Spinveld in Breda kan jij uit een heleboel mogelijkheden komen ontdekken wat er het beste bij jou past!
Lees meer over Oriëntatiepunt Spinveld

Productie & Logistiek Kleurrijk Daniël de Brouwerpark

Productie & Logistiek Kleurrijk Daniël de Brouwerpark is een activerende arbeidsmatige dagbestedingslocatie. Duidelijkheid en structuur zorgen er zoveel mogelijk voor dat er een rustige sfeer heerst waarbij er gekeken wordt naar de draagkracht van elke individuele cliënt op dat moment. De begeleiding biedt structuur en duidelijkheid door middel van vaste afspraken, aandacht, nabijheid en aansturing.
Lees meer over Productie & Logistiek Kleurrijk Daniël de Brouwerpark

Productie & Logistiek Stichd Tilburg

 • De Posthoornstraat 16
Productie & Logistiek Stichd Tilburg is een groot logistiek bedrijf op het industrieterrein Kraaiven in Tilburg waar je in- en ompak werkzaamheden verricht. Doordat je werkzaam bent in een bedrijf zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot doorgroei en doorstroom.
Lees meer over Productie & Logistiek Stichd Tilburg

Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal

 • Wortelsteeke 2
Wil jij ook bijdragen aan een beter milieu? Aan de slag met herbruikbare spullen? Benieuwd naar wat we allemaal doen bij Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal? Je kunt ons vinden bij het grondstoffencentrum van Saver, randje Roosendaal/Oud Gastel.
Lees meer over Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal

Productie en Logistiek Gilze

 • Burgemeester Krollaan 5
Bij het centraal magazijn in Gilze werk je in een grote ruimte met stellingen, pompwagens en een heftruck. Er zijn drie groepen; magazijngroep, werkgroep en de buttongroep.
Lees meer over Productie en Logistiek Gilze

Productie&Logistiek Breda

 • Riethil 11
Wil je graag werken in een echte productie-omgeving? Vind je het leuk om producten die later verkocht worden netjes in te pakken? Samen met je collega’s werken aan een opdracht of op je eigen werkplek omdat je dat misschien fijner vindt.
Lees meer over Productie&Logistiek Breda

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
Amarant en Stichting de Kringloper werken al meer dan 10 jaar samen, inmiddels op 3 kringloperlocaties; Kringloopwarenhuis Simple Roosendaal Kringloopwarenhuis Etten Leur Ambachtscentrum Roosendaal/Oud-Gastel Bij Kringloopwarenhuis Etten-Leur worden herbruikbare spullen verkocht. Er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam Reeshof

Heb jij een droom over werk wat jij graag zou willen doen? Bij serviceteam Reeshof in Tilburg mag jij je droom uitspreken en gaan wij samen met jou kijken of we deze kunnen waar maken.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Trefpunt Ambachtenlaan Breda

 • Ambachtenlaan 104
Naar het Trefpunt Ambachtenlaan kom je voor de activiteiten die er worden aangeboden maar er is ook ruimte voor sociaal contact, een praatje. Als je wilt en je bent zo ver dan kijken we samen met je of je ergens in de wijk misschien een handje kan gaan helpen. Een plek waar je je nuttig kan voelen.
Lees meer over Trefpunt Ambachtenlaan Breda

Trefpunt Uilenburg

 • Uilenburg 6
Bij ons kun je leren om de dieren te verzorgen en alle werkzaamheden die bij een boerderij horen. Naast het buiten werken op de kinderboerderij hebben we zinvolle werkzaamheden die je binnen kan doen waarbij de winkels in , vooral , Hilvarenbeek de opdrachtgever zijn. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te laten zien wat we doen.
Lees meer over Trefpunt Uilenburg