't Haeghje

 • Wethouder van Haperenstraat 28
't Haeghje is een activiteitenhuis voor de ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking. Per dag bieden we verschillende activiteiten aan en natuurlijk kun je er ook lekker ontspannen.
Lees meer over 't Haeghje

Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

Centraal Magazijn

 • Burgemeester Krollaan 5
Bij het centraal magazijn in Gilze werk je in een grote ruimte met stellingen, pompwagens en een heftruck. Er zijn drie groepen; magazijngroep, werkgroep en de buttongroep.
Lees meer over Centraal Magazijn

Dagcentrum de Uilenpoort

 • Schoolstraat 4
Op de Uilenpoort is er, voor jong en oud, een passende en prettige dagbesteding. De Uilenpoort bevindt zich in een multifunctioneel gebouw. Dichtbij een kinderopvang en twee basisscholen. Hierdoor is er altijd wat te beleven en te doen. Het team is vaak op pad om was te verzorgen of boodschappen te doen. Soms maken ze met de hand geprikte slingers van gekleurd karton of taarten op bestelling.
Lees meer over Dagcentrum de Uilenpoort

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Dagcentrum Liesbos is dagbesteding in Etten-Leur met twee verschillende activiteitengroepen. Het dagcentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant.
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Buitenprojecten

Ben jij niet vies van een klusje binnen of buiten? Ga je graag aan de slag? Of werk je liever aan je tafel aan een kleiner werkje? Bij Buitenprojecten kan het allemaal. De werkzaamheden variëren van oud papier, glas en spullen ophalen op het terrein, het demonteren van oude apparaten, werken in de tuin, productief werk tot knutselen en puzzelen. Ook maken we regelmatig een busritje om spullen op te halen of weg te brengen. Je zult je hier nooit vervelen.
Lees meer over De Buitenprojecten

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De NWE Werkplaats de Spoorzone

 • Burgemeester Brokxlaan 8 76
De NWE Werkplaats de Spoorzone is een locatie in het Spoorzone gebied in Tilburg. Bij deze werk- en dagbestedingslocatie volg je een leer- / ontdek- / werktraject om zo te kijken wat het best bij jou past.
Lees meer over De NWE Werkplaats de Spoorzone

De Smaakmakers

 • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers

Kleurrijk Rijsbergen

 • Leijakkerplein 3
Bij Kleurrijk Rijsbergen is er een duidelijke dagindeling en gaan medewerkers van Kleurrijk samen met jou op zoek naar mogelijke werkzaamheden die aansluiten bij jouw behoeften.
Lees meer over Kleurrijk Rijsbergen

Kleurrijk Tilburg

Bij Kleurrijk Tilburg ga je aan de slag in een échte drukkerij. De drukkerij is gelegen op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Hier worden opdrachten verwerkt door en samen met cliënten voor interne en externe klanten.
Lees meer over Kleurrijk Tilburg

Kleurrijk-OKZ

 • Goirkestraat 131
Bij Kleurrijk OKZ werk je in een écht bedrijf. Wij zijn een kleinschalige drukkerij. Door de verschillende opdrachten is elke dag anders bij ons.
Lees meer over Kleurrijk-OKZ

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Productie&Logistiek Breda

 • Riethil 11
Wil je graag werken in een echte productie-omgeving? Vind je het leuk om producten die later verkocht worden netjes in te pakken? Samen met je collega’s werken aan een opdracht of op je eigen werkplek omdat je dat misschien fijner vindt.
Lees meer over Productie&Logistiek Breda

Serviceteam Ambachtenlaan

 • Ambachtenlaan 104
Serviceteam Ambachtenlaan is een kleinschalige en laagdrempelige dagbesteding. Per individu wordt er gekeken wat bij haar/hem past. Op de locatie wordt er licht industrieel werk en creatieve activiteiten aangeboden.
Lees meer over Serviceteam Ambachtenlaan

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

 • Wortelsteeke 2
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

Serviceteam De Kringloper Borchwerf

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Borchwerf

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam Reeshof

Bij serviceteam Reeshof in Tilburg kun jij aan de slag bij bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen, een hondentrimsalon of in de horeca. Je kunt er alle kanten op en jezelf blijven ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Spinveld

 • Spinveld 5 D
Spinveld is een laagdrempelige werk- en dagbestedingslocatie in Breda, geschikt voor cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Spinveld biedt je de kans om je kwaliteiten te ontdekken, te leren en jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Spinveld

Stichd

 • De Posthoornstraat 16
Stichd is een bedrijf gevestigd in Tilburg. Hier worden sokken en ondergoed voor een aantal bekende merken ontvangen, verdeeld en verspreid.
Lees meer over Stichd

Wijkcentrum de Uilenburg

 • Uilenburg 6
Wijkcentrum de Uilenburg is een dagbestedingslocatie van Amarant. Op onze dagbesteding hebben we verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is het verzorgen van de dieren op de Kinderboerderij.
Lees meer over Wijkcentrum de Uilenburg

Woodworks Breda

 • Minervum 7344
Woodworks Breda is een hout- leerwerkplaats waar je leert om houten meubels en creatieve houten producten te maken voor de verkoop. Door middel van cursussen leer je op een veilige manier de machines te bedienen.
Lees meer over Woodworks Breda

Woodworks Tilburg

 • Benatzkystraat 19
Woodworks Tilburg is een hout- leerwerkplaats in Tilburg Noord. Je leert hier (basis)vaardigheden van de houtbewerking en je werkt met zowel handgereedschap als met machinaal gereedschap.
Lees meer over Woodworks Tilburg