't Haeghje

 • Wethouder van Haperenstraat 28
't Haeghje is een grote locatie met veel mogelijkheden. Er worden tal van activiteiten georganiseerd en er is altijd wel iets te vinden wat bij je past. De vele ruimtes zorgen ervoor dat ons aanbod divers kan zijn. Daarnaast hebben we ook huiskamerruimtes voor degenen die behoefte hebben aan een kleinere groep met meer nabijheid van begeleiding. 't Haeghje wordt omringd door een grote tuin waar het prettig vertoeven is.
Lees meer over 't Haeghje

Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

Centraal Magazijn

 • Burgemeester Krollaan 5
Bij het centraal magazijn in Gilze werk je in een grote ruimte met stellingen, pompwagens en een heftruck. Er zijn drie groepen; magazijngroep, werkgroep en de buttongroep.
Lees meer over Centraal Magazijn

Dagcentrum de Uilenpoort

 • Schoolstraat 4
Op de Uilenpoort is er, voor jong en oud, een passende en prettige dagbesteding. De Uilenpoort bevindt zich in een multifunctioneel gebouw. Dichtbij een kinderopvang en twee basisscholen. Hierdoor is er altijd wat te beleven en te doen. Het team is vaak op pad om was te verzorgen of boodschappen te doen. Soms maken ze met de hand geprikte slingers van gekleurd karton of taarten op bestelling.
Lees meer over Dagcentrum de Uilenpoort

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Activiteitencentrum Liesbos biedt dagbesteding binnen verschillende activiteitengroepen. Het activiteitencentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant! We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. Ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Buitenprojecten

Ben jij niet vies van een klusje binnen of buiten? Ga je graag aan de slag? Of werk je liever aan je tafel aan een kleiner werkje? Bij Buitenprojecten kan het allemaal. De werkzaamheden variëren van oud papier, glas en spullen ophalen op het terrein, het demonteren van oude apparaten, werken in de tuin, productief werk tot knutselen en puzzelen. Ook maken we regelmatig een busritje om spullen op te halen of weg te brengen. Je zult je hier nooit vervelen.
Lees meer over De Buitenprojecten

De Draaierij

 • Burgemeester Brokxlaan 26 (hal 79)
Is het ‘het magazijn’ of ‘de magazijn’? Jij mag er zijn! Ben je enthousiast, wil je je talenten ontdekken, wil je iets leren of iets weten? Zoek je simpelweg iets om te doen gedurende de dag? Maar weet je niet zo goed wat dit dan precies is, hoe dit er uit moet komen te zien en waar je dat kan vinden? Bij de Draaierij kan jij je draai komen vinden.
Lees meer over De Draaierij

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Smaakmakers

 • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers

Kleurrijk Rijsbergen

 • Leijakkerplein 3
Bij Kleurrijk Rijsbergen is er een duidelijke dagindeling en gaan medewerkers van Kleurrijk samen met jou op zoek naar mogelijke werkzaamheden die aansluiten bij jouw behoeften.
Lees meer over Kleurrijk Rijsbergen

Kleurrijk Tilburg

Bij Kleurrijk Tilburg ga je aan de slag in een échte drukkerij. De drukkerij is gelegen op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Hier worden opdrachten verwerkt door en samen met cliënten voor interne en externe klanten.
Lees meer over Kleurrijk Tilburg

Kleurrijk-OKZ Tilburg

 • Goirkestraat 131
Bij Kleurrijk OKZ komen opdrachten binnen vanuit klanten van de drukkerij maar er zijn ook andere opdrachtgevers waar we voor werken. Door individueel maar ook samen te werken aan deze opdrachten ben je tegelijkertijd aan de slag met je eigen arbeidsvaardigheden. We helpen je daar graag bij.
Lees meer over Kleurrijk-OKZ Tilburg

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Oriëntatiepunt Spinveld

 • Spinveld 5 D
Bij Oriëntatiepunt Spinveld in Breda kan jij uit een heleboel mogelijkheden komen ontdekken wat er het beste bij jou past!
Lees meer over Oriëntatiepunt Spinveld

Productie & Logistiek Stichd Tilburg

 • De Posthoornstraat 16
Stichd is een groot logistiek bedrijf op het industrieterrein Kraaiven in Tilburg waar je in- en ompak werkzaamheden verricht. Doordat je werkzaam bent in een bedrijf zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot doorgroei en doorstroom.
Lees meer over Productie & Logistiek Stichd Tilburg

Productie&Logistiek Breda

 • Riethil 11
Wil je graag werken in een echte productie-omgeving? Vind je het leuk om producten die later verkocht worden netjes in te pakken? Samen met je collega’s werken aan een opdracht of op je eigen werkplek omdat je dat misschien fijner vindt.
Lees meer over Productie&Logistiek Breda

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

 • Wortelsteeke 2
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

Serviceteam De Kringloper Borchwerf

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Borchwerf

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
Amarant en Stichting de Kringloper werken al meer dan 10 jaar samen, inmiddels op 3 kringloperlocaties; Kringloopwarenhuis Simple Roosendaal Kringloopwarenhuis Etten Leur Ambachtscentrum Roosendaal/Oud-Gastel Bij Kringloopwarenhuis Etten-Leur worden herbruikbare spullen verkocht. Er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam Reeshof

Bij serviceteam Reeshof in Tilburg kun jij aan de slag bij bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen, een hondentrimsalon of in de horeca. Je kunt er alle kanten op en jezelf blijven ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Trefpunt Ambachtenlaan Breda

 • Ambachtenlaan 104
Naar het Trefpunt Ambachtenlaan kom je voor de activiteiten die er worden aangeboden maar er is ook ruimte voor sociaal contact, een praatje. Als je wilt en je bent zo ver dan kijken we samen met je of je ergens in de wijk misschien een handje kan gaan helpen. Een plek waar je je nuttig kan voelen.
Lees meer over Trefpunt Ambachtenlaan Breda

Wijkcentrum de Uilenburg

 • Uilenburg 6
Wijkcentrum de Uilenburg is een dagbestedingslocatie van Amarant. Op onze dagbesteding hebben we verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is het verzorgen van de dieren op de Kinderboerderij.
Lees meer over Wijkcentrum de Uilenburg

Woodworks Breda

 • Minervum 7344
Wil je graag met je handen werken? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en producten van hout te maken? Werk je graag samen met collega’s aan een opdracht of liever alleen op je eigen werkplek? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te laten zien wat we doen.
Lees meer over Woodworks Breda

Woodworks Tilburg

 • Benatzkystraat 19
Woodworks Tilburg is een hout- leerwerkplaats in Tilburg Noord. Je leert hier (basis)vaardigheden van de houtbewerking en je werkt met zowel handgereedschap als met machinaal gereedschap.
Lees meer over Woodworks Tilburg