Ben je op zoek naar een plek waar je kan ontdekken wat je wil of ben je op zoek naar een plek waar je andere mensen kunt treffen in een uitnodigende omgeving?

Algemeen

Trefpunt Ambachtenlaan is gelegen in een appartementencomplex in de wijk Princenhage. Naar het Trefpunt Ambachtenlaan kom je voor de activiteiten die er worden aangeboden maar er is ook ruimte voor sociaal contact, een praatje.  Als je wilt en je bent zo ver dan kijken we samen met je of je ergens in de wijk misschien een handje kan gaan helpen. Een plek waar je je nuttig kan voelen.   Afhankelijk van je interesse en mogelijkheden zijn voorbeelden van een plek in de wijk: Een verzorgingshuis, basisschool, tennispark, hobbyclub of dierenpension.

De begeleiding binnen het trefpunt is erop gericht je te motiveren en je uit te nodigen samen te ontdekken wat voor jou de meest passende plek is. In de ochtend is er altijd iemand van de begeleiding aanwezig.

Binnen Serviceteam Ambachtenlaan is sprake van activerende en/of arbeidsmatige dagbesteding. Interactie wordt ingezet om het hoogst haalbare te bereiken. Per persoon word gekeken naar wat diegene nodig heeft voor zijn/haar persoonlijk ontwikkeling. De regie ligt bij de cliënt zelf. Hierbij is zijn/haar ondersteuningsvraag het uitgangspunt. Bij Trefpunt Ambachtenlaan komt een gevarieerde groep mensen met een LVB vaak complex, tussen de 18 en de 65 jaar

Activiteiten en Werkzaamheden

Per dag is er een activiteiten aanbod variërend van inpakwerk tot creatief.  

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Trefpunt Amabchtenlaan Breda? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

​Tijdelijk adres:
Princentuin 1A
4813 CZ Breda

Diamond painting
Kunst van cliënten
Kunst van cliënten
Inpak werkzaamheden
Kunst van cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Ambachtenlaan 104
4813HM, Breda
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 3. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur