Algemeen

Het werken binnen Serviceteam Ambachtenlaan is tweedelig. Na een kennismaking volgt er een periode om de locatie goed te leren kennen en te kijken hoe je dingen oppakt. De interactie met de jou wordt zo ingezet om het hoogst haalbare voor jou te bereiken. Daarnaast kan er nog vrijwilligerswerk worden gedaan in de wijk met een begeleider.

Werkzaamheden

 • Creatief bezig zijn
 • Productie (in- en ompak)

Contact

Wil jij graag Servicteam Ambachtenlaan aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Ambachtenlaan 104
4813HM, Breda
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 3. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur