't Haeghje

 • Wethouder van Haperenstraat 28
't Haeghje is een activiteitenhuis voor de ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking. Per dag bieden we verschillende activiteiten aan en natuurlijk kun je er ook lekker ontspannen.
Lees meer over 't Haeghje

Activiteitencentrum Breda

 • Noutenhof 45
Activiteitencentrum Breda (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum Breda

Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Breda

 • Viveslaan 1
Bij ARTenZo Breda kan jij je creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij kan werken aan je persoonlijke doelen en jouw talenten kan ontwikkelen.
Lees meer over ARTenZO Breda

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
Bij ARTenZo Tilburg kun jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij werkt aan je persoonlijke doelen en nieuwe dingen leert.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Dagcentrum de Uilenpoort

 • Schoolstraat 4
Op de Uilenpoort is er, voor jong en oud, een passende en prettige dagbesteding. De Uilenpoort bevindt zich in een multifunctioneel gebouw. Dichtbij een kinderopvang en twee basisscholen. Hierdoor is er altijd wat te beleven en te doen. Het team is vaak op pad om was te verzorgen of boodschappen te doen. Soms maken ze met de hand geprikte slingers van gekleurd karton of taarten op bestelling.
Lees meer over Dagcentrum de Uilenpoort

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Dagcentrum Liesbos is dagbesteding in Etten-Leur met twee verschillende activiteitengroepen. Het dagcentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant.
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

Dagcentrum Oosterhout

 • Elckerlycplein 1
Dagcentrum Oosterhout biedt dagbesteding aan jong volwassenen / volwassen cliënten. Het dagcentrum is kleinschalig, veilig en sfeervol. We houden ons bezig met jouw mogelijkheden. Wij bieden een beschermde werkomgeving, waar cliënten zich zelf mogen zijn. Met een goede balans tussen activering, ontspanning. We letten goed op wayt jij nodig hebt in jouw algemene dagelijkse levensbehoefte en aan medische zorg.
Lees meer over Dagcentrum Oosterhout

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De NWE Werkplaats de Spoorzone

 • Burgemeester Brokxlaan 8 76
De NWE Werkplaats de Spoorzone is een locatie in het Spoorzone gebied in Tilburg. Bij deze werk- en dagbestedingslocatie volg je een leer- / ontdek- / werktraject om zo te kijken wat het best bij jou past.
Lees meer over De NWE Werkplaats de Spoorzone

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een activiteitenhuis waar je op veel manieren plezier kunt beleven. Voor veel cliënten, vrijwilligers en wijkbewoners is het zelfs meer dan zomaar een plek om samen te komen.
Lees meer over De Tongerlose Hoef

De Vleugel

Dagcentrum de Vleugel is een activiteitencentrum en biedt verschillende activiteiten voor allerlei verschillende doelgroepen, leeftijden en niveaus. Er zijn verschillende groepen waarmee je leuke activiteiten kan ondernemen.
Lees meer over De Vleugel

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
De Molenpark is een prachtige groene locatie rondom de molen in het centrum van Goirle. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op verschillende vlakken. De focus ligt op de arbeidsvaardigheden.
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en platen. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Serviceteam Ambachtenlaan

 • Ambachtenlaan 104
Serviceteam Ambachtenlaan is een kleinschalige en laagdrempelige dagbesteding. Per individu wordt er gekeken wat bij haar/hem past. Op de locatie wordt er licht industrieel werk en creatieve activiteiten aangeboden.
Lees meer over Serviceteam Ambachtenlaan

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Spinveld

 • Spinveld 5 D
Spinveld is een laagdrempelige werk- en dagbestedingslocatie in Breda, geschikt voor cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Spinveld biedt je de kans om je kwaliteiten te ontdekken, te leren en jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Spinveld

Woodworks Breda

 • Minervum 7344
Woodworks Breda is een hout- leerwerkplaats waar je leert om houten meubels en creatieve houten producten te maken voor de verkoop. Door middel van cursussen leer je op een veilige manier de machines te bedienen.
Lees meer over Woodworks Breda

Woodworks Tilburg

 • Benatzkystraat 19
Woodworks Tilburg is een hout- leerwerkplaats in Tilburg Noord. Je leert hier (basis)vaardigheden van de houtbewerking en je werkt met zowel handgereedschap als met machinaal gereedschap.
Lees meer over Woodworks Tilburg