't Haeghje

 • Wethouder van Haperenstraat 28
't Haeghje is een grote locatie met veel mogelijkheden. Er worden tal van activiteiten georganiseerd en er is altijd wel iets te vinden wat bij je past. De vele ruimtes zorgen ervoor dat ons aanbod divers kan zijn. Daarnaast hebben we ook huiskamerruimtes voor degenen die behoefte hebben aan een kleinere groep met meer nabijheid van begeleiding. 't Haeghje wordt omringd door een grote tuin waar het prettig vertoeven is.
Lees meer over 't Haeghje

Activiteitencentrum Oosterhout

 • Elckerlycplein 1
Activiteitencentrum Oosterhout biedt dagbesteding aan jong volwassenen/volwassen. Het is een kleinschalig, veilig en sfeervol activiteitencentrum. Wij bieden een beschermde omgeving, waar je jezelf mag zijn. Een goede balans tussen activering en ontspanning staat voorop. We letten goed op wat jij nodig hebt als activering , daarbij rekening houdend met wat je aan ADL en medische zorg nodig hebt.
Lees meer over Activiteitencentrum Oosterhout

Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Breda

 • Viveslaan 1
Bij Creatief centrum ARTenZO Breda kun je veel verschillende activiteiten of werkzaamheden doen op het gebied van activerende en arbeidsmatige dagbesteding. Dus hou je van afwisseling? Dan past deze plek misschien wel bij jou. Maar als je je liever focust op één activiteit of taak, dan is dat ook mogelijk. We sluiten aan bij wat jouw vraag is en proberen dat binnen het activiteitencentrum passend te maken.
Lees meer over ARTenZO Breda

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
ARTenZO Tilburg is een dagbestedingslocatie in Tilburg. Iedereen die er komt vindt het leuk om kunstzinnig en creatief bezig te zijn.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Activiteitencentrum Liesbos biedt dagbesteding binnen verschillende activiteitengroepen. Het activiteitencentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant! We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. Ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een historische locatie met een Hoeve, Tiendschuur, Karreschop en een Bakhuisje. Omringd met weilandjes. Een plek met een open karakter midden in de wijk. We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. En ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over De Tongerlose Hoef

De Vleugel

De Vleugel heeft veel verschillende ruimtes rondom een grote gesloten tuin. Een tuin waarvan gebruik gemaakt wordt door iedereen. Van schommelen tot fietsen en van lekker kletsen tot werken in de tuin. Binnen worden er veel verschillende activiteiten aangeboden gericht op ontwikkeling, behoud van vaardigheden en/of beleving.
Lees meer over De Vleugel

Houtbewerkplaats Woodworks Breda

 • Minervum 7344
Wil je graag met je handen werken? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en producten van hout te maken? Werk je graag samen met collega’s aan een opdracht of liever alleen op je eigen werkplek? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te laten zien wat we doen.
Lees meer over Houtbewerkplaats Woodworks Breda

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
Wil jij afwisselend werk in een groene rustgevende omgeving? En is een veilige, fijne werksfeer zonder werkdruk belangrijk voor jou? Kom dan werken op het Molenpark in het centrum van Goirle!
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Oriëntatiepunt de Draaierij

 • Burgemeester Brokxlaan 26 (hal 79)
Is het ‘het magazijn’ of ‘de magazijn’? Jij mag er zijn! Ben je enthousiast, wil je je talenten ontdekken, wil je iets leren of iets weten? Zoek je simpelweg iets om te doen gedurende de dag? Maar weet je niet zo goed wat dit dan precies is, hoe dit er uit moet komen te zien en waar je dat kan vinden? Bij de Draaierij kan jij je draai komen vinden.
Lees meer over Oriëntatiepunt de Draaierij

Oriëntatiepunt Spinveld

 • Spinveld 5 D
Bij Oriëntatiepunt Spinveld in Breda kan jij uit een heleboel mogelijkheden komen ontdekken wat er het beste bij jou past!
Lees meer over Oriëntatiepunt Spinveld

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en planten. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 35G
Bij het serviceteam Zeeland verrichten we dienstverlenende taken voor mensen en bedrijven in het dorpje Zeeland (NB). De dagbesteding bestaat uit verschillende vormen van aanbod voor een hele brede groep mensen in de leeftijd van 17 t/m 60 jaar.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Trefpunt Ambachtenlaan Breda

 • Ambachtenlaan 104
Naar het Trefpunt Ambachtenlaan kom je voor de activiteiten die er worden aangeboden maar er is ook ruimte voor sociaal contact, een praatje. Als je wilt en je bent zo ver dan kijken we samen met je of je ergens in de wijk misschien een handje kan gaan helpen. Een plek waar je je nuttig kan voelen.
Lees meer over Trefpunt Ambachtenlaan Breda