Ook Amarant doet mee aan het Green Bag Lady project. Daar zijn we trots op. Samen met onze cliënten binnen dagbesteding kunnen we op een creatieve manier bezig zijn voor een goed doel: duurzaamheid en minder plastic. We werken ook samen met enthousiaste vrijwilligers en instanties buiten Amarant.

Je kunt op verschillende manieren een steentje bijdragen aan dit project: Materialen doneren We zamelen de stoffen en garens die we gebruiken zelf in. We werken uitsluitend met materialen die we gratis kunnen bemachtigen. Heb jij materiaal beschikbaar? Breng dit naar ons inzamelingspunt bij De Tongerlose Hoef in Tilburg of neem contact met ons op om het bij je op te komen halen.

Wil jij het patroon downloaden? Dat kan hier.

Vrijwilliger worden of samenwerken?

Je kunt als vrijwilliger meewerken aan dit project op een manier die jou het beste uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld vanuit je eigen huis of in teamverband. Wil je als school, buurthuis of verzorgingstehuis bijdragen aan Green Bag Lady? Zoek je een leuk en maatschappelijk bedrijfsuitje? Of lijkt het je leuk om een Green Bag Lady-kraam op je evenement te hebben staan? Neem contact met ons op.