Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Met de ene cliënt drink je wekelijks een kop koffie en de ander is op zoek naar een ‘maatje’ om sportieve activiteiten te ondernemen. Ook op het gebied van vervoer, techniek of allerhande klusjes zijn er mogelijkheden. Wat je ook wil doen: Je bent van harte welkom!

Vrijwilligers bij Amarant

"Het is zo leuk en waardevol om te doen"

Tilburg.com sprak 'onze' Suzanne over haar vrijwilligerswerk binnen Kobalt. Suzanne is één dagdeel per week als vrijwilliger aan de slag bij het kinderdienstencentrum van Amarant. Ze gaat iedere vrijdagochtend zwemmen met kinderen met een meervoudige beperking. “Het is zo leuk en waardevol om te doen. Kinderen die naar me lachen als ik ’s ochtends binnenkom, is het mooiste dat er is!” Lees hier het hele interview.

 

Heb je interesse?

Bekijk het aanbod


Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen via werken@amarant.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 2. Rini bakt vrijwillig met plezier!

  Rini (57 jaar) is inmiddels al 9 jaar vrijwilliger bij de Smaakmakers in Goirle. Helaas werd hij, na 31 jaar werken in een bakkerij, afgekeurd. “Thuis zitten was voor mij geen optie meer; de muren kwamen op een gegeven moment op me af.

  Lees het verhaal van Rini
 3. Suzanne is al dertien jaar vrijwilligster: "De lach op het gezicht van een kind, daar doe je het voor"

  Ze is moeder van vier kinderen, werkt als zorgverlener en is ondanks haar drukke leventje ook al dertien jaar vrijwilligster bij Amarant. We hebben het over de 35-jarige Suzanne van der Kammen. Wij spraken Suzanne over haar vrijwilligerswerk. “Het liefste wil ik voor altijd vrijwilligster bij Amarant blijven.”

  Lees het verhaal van Suzanne