Amarant is altijd op zoek naar (ervaren) zorgprofessionals. Heb jij een diploma richting zorg en welzijn? Dan kun je aan de slag binnen de complexe of niet-complexe zorg. Op woonvoorzieningen, bij werk- en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar alles samenkomt. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op het gebied van ambulante begeleiding en behandeling.
 

Assistent Begeleider

Als Assistent Begeleider draag je bij aan de kwaliteit van zorg. Je ondersteunt collega’s op de voorziening in de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten én zorgt voor een schone en fijne leefomgeving voor de cliënten. Heb jij het MBO 2 diploma Helpende Zorg en Welzijn op zak?

Bekijk vacatures

 

Begeleider

In de functie van Begeleider kijk je goed naar de persoonlijke behoefte van elke cliënt en stem je daar de dagelijkse begeleiding op af. Zo bewaak jij de balans tussen beperking en mogelijkheden. Heb jij minimaal een MBO 3 diploma richting de zorg behaald?

Bekijk vacatures

 

Persoonlijk Begeleider

Als persoonlijk begeleider kijk je samen met de cliënt, je collega’s en naastbetrokkenen welke zorg het beste past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je maakt persoonlijke plannen, bewaakt de uitvoering en helpt bij de begeleiding en verzorging. Heb jij minimaal een MBO 4 diploma richting de zorg behaald?

Bekijk vacatures

 

Ambulant Begeleider

Ambulant begeleiden wil zeggen dat de cliënten begeleiding krijgen in de thuissituatie bij de dingen waar zij moeite mee hebben. Hierdoor lukt het deze cliënten deel te kunnen blijven nemen aan de samenleving op een zo normaal mogelijke manier. Heb jij minimaal een MBO 4 diploma richting de zorg behaald?

Bekijk vacatures

 

Senior Begeleider

Als Senior Begeleider zorg je zowel intern als extern voor verbinding en coach je medewerkers op één of meerdere locaties. Je werkt samen met het netwerk, vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt. Bovendien deel je je 'best practices' en kennis, binnen én buiten Amarant. Heb jij een HBO diploma richting de zorg behaald?

Bekijk vacatures

 

Behandelaar

Een behandelaar biedt diagnostiek, (poliklinische) behandeling of therapie om diverse problematieken van cliënten te verminderen. Deze zijn vaak het gevolg van een beperking, aandoening of stoornis. Op basis van jouw onderbouwde plan help je het leven van de cliënt een stukje aangenamer te maken. Heb jij een medische, gedragswetenschappelijke en/of paramedische achtergrond?

Bekijk vacatures

Staat jouw droombaan er niet tussen? Meld je dan aan voor onze jobalert, zodat je direct een mailtje ontvangt wanneer er een nieuwe vacature online staat.

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Wanneer heb jij voor het laatst iemand iets nieuws geleerd?

  Ineke heeft passie voor haar vak, voor haar cliënten en voor Amarant, waar ze al 40 jaar actief is. Ervoor zorgen dat cliënten goed in hun vel zitten, vindt ze het mooiste wat er is. “Iedereen is anders en heeft andere begeleiding nodig. Bij de een is dat het in stand houden van vaardigheden die ze beheersen, bij de ander is het toewerken naar meer integratie in de maatschappij."

  Lees het verhaal van Ineke
 2. Wanneer heb jij voor het laatst iemand laten schaterlachen?

  Annebel is 29 jaar, werkt alweer 12 jaar bij Amarant en is doorgegroeid van persoonlijk begeleider naar senior begeleider binnen de divisie Specialistische Zorg. Ze werkt samen met haar team heel hard om het cliënten, die op leeftijd zijn, goed naar de zin te maken. “Mijn hart smelt als een cliënt, die zich verbaal niet kan uitdrukken, naar me lacht!”

  Lees het verhaal van Annebel
 3. Wanneer heb jij voor het laatst iemand écht aandacht gegeven?

  Tom, gestart als zij-instromer, werkt inmiddels 5 jaar bij Amarant. Hij helpt mensen met een licht verstandelijkie beperking en ernstige psychische problemen. Zijn doel is ervoor zorgen dat cliënten toewerken naar zelfstandigheid en een zo rustig en veilig mogelijk leven kunnen leiden. “Ik voel waardering vanuit cliënten. Het zorgen voor een ander is echt leuk om te doen.”

  Lees het verhaal van Tom