Amarant is altijd op zoek naar (ervaren) zorgprofessionals. Heb jij een diploma richting zorg en welzijn? Dan kun je aan de slag binnen de complexe of niet-complexe zorg. Op woonvoorzieningen, bij werk- en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar alles samenkomt. Daarnaast zijn er ook mogelijkheiden op het gebied van ambulante begeleiding en behandeling.
 

Assistent Begeleider

Als Assistent Begeleider draag je bij aan de kwaliteit van zorg. Je ondersteunt collega’s op de voorziening in de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten én zorgt voor een schone en fijne leefomgeving voor de cliënten. Heb jij het Helpende niveau 2 diploma op zak? Solliciteer dan op deze functie.

Bekijk hier of we een passende vacature voor je hebben.

Begeleider

In de functie van Begeleider kijk je goed naar de persoonlijke behoefte van elke cliënt en stem je daar de dagelijkse begeleiding op af. Zo bewaak jij de balans tussen beperking en mogelijkheden. Heb jij minimaal een MBO 3 diploma richting de zorg behaald? Solliciteer dan op een van deze vacatures.

Bekijk hier of we een passende vacature voor je hebben.

Persoonlijk Begeleider

Als persoonlijk begeleider kijk je samen met de cliënt, je collega’s en naaste betrokkenen welke zorg het beste past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je maakt persoonlijke plannen, bewaakt de uitvoering en helpt bij de begeleiding en verzorging. Heb jij minimaal een MBO 4 diploma richting de zorg behaald? Solliciteer dan op een van deze vacatures.

Bekijk hier of we een passende vacature voor je hebben.

Ambulant Begeleider

Ambulant begeleiden wil zeggen dat de cliënten begeleiding krijgen in de thuissituatie bij de dingen waar zij moeite mee hebben. Hierdoor lukt het deze cliënten deel te kunnen blijven nemen aan de samenleving op een zo normaal mogelijke manier. Heb jij minimaal een MBO 4 diploma richting de zorg behaald? Solliciteer dan op een van deze vacatures.

Bekijk hier of we een passende vacature voor je hebben.

Senior Begeleider

Als Senior Begeleider zorg je zowel intern als extern voor verbinding en coach je medewerkers op één of meerdere locaties. Je werkt samen met het netwerk, vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt. Bovendien deel je je 'best practices' en kennis, binnen én buiten Amarant. Heb jij een HBO diploma richting de zorg behaald? Solliciteer dan op een van deze vacatures.

Bekijk hier of we een passende vacature voor je hebben.

Behandelaar

Een behandelaar biedt diagnostiek, (poliklinische) behandeling of therapie om diverse problematieken van cliënten te verminderen. Deze zijn vaak het gevolg van een beperking, aandoening of stoornis. Op basis van jouw onderbouwde plan help je het leven van de cliënt een stukje aangenamer te maken. Heb jij een medische, gedragswetenschappelijke en/of paramedische achtergrond? Dan zijn er diverse mogelijkheden!

Bekijk hier of we een passende vacature voor je hebben.

 

Staat jouw droombaan er niet tussen? Meld je dan aan voor onze jobalert, zodat je direct een mailtje ontvangt wanneer er een nieuwe vacature online staat.

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Ineke werkt veertig jaar bij Amarant: "Ik kan ervoor zorgen dat mensen zich gelukkiger voelen"

  Ze heeft passie voor haar vak, voor haar cliënten en voor Amarant, waar ze al veertig jaar actief is: de 60-jarige Ineke Laurijssen. “Ik heb het allermooiste beroep van de wereld.” Ineke vertelt over haar werk als persoonlijk begeleidster binnen de divisie Wonen in de Wijk.

  Lees het verhaal van Ineke
 2. Annebel werkt al tien jaar bij Amarant: "Cliënten laten regelmatig mijn hart smelten"

  Ze is 29 jaar, staat alweer tien jaar op de loonlijst en is momenteel bezig om door te groeien van persoonlijk begeleidster naar senior begeleidster binnen de divisie Specialistische Zorg. We hebben het over Annebel van der Sande. Ze werkt samen met haar team heel hard om het cliënten die op leeftijd zijn goed naar de zin te maken. “Mijn hart smelt als een cliënt, die zich verbaal niet kan uitdrukken, naar me lacht!”

  Lees het verhaal van Annebel
 3. Tom begeleidt mensen naar een zelfstandiger leven: "Ik draag eraan bij het leven van iemand anders makkelijker te maken"

  Hij werkt inmiddels 3,5 jaar bij Amarant, helpt mensen om een rustiger leven te leiden en doet dit met heel erg veel plezier. We hebben het over de 25-jarige Tom Voets. Wij spraken hem over zijn bijzondere job. “Ik voel waardering vanuit cliënten. Het zorgen voor een ander is echt leuk om te doen.”

  Lees het verhaal van Tom