Instagram takeover: José en Cynthia laten hun werkveld zien

Deze week is het de beurt aan José Kwaadgras en Cynthia den Boer. Beiden werkzaam als consulent seksuele gezondheid binnen de divisie Jeugd van Amarant.

Lees dit nieuwsartikel

Ook dit jaar doet Amarant mee aan Week van Lezen en Schrijven

De Week van Lezen en Schrijven is vandaag, 6 september, gestart en duurt tot en met zondag 12 september. Amarant doet ook dit jaar mee. Op initiatief van het Servicepunt Cliëntmedezeggenschap is een mooi programma samengesteld. Doel hiervan? Aandacht vragen voor helder taalgebruik.

Lees dit nieuwsartikel

G-Sportweekend bijna van start: kijk, doe en beleef

Het G-Sportweekend is ook dit jaar anders dan voorgaande jaren. Maar we laten het natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Afgelopen weken hebben we al online kunnen genieten van de G-Sportweekend Inside maar nu is het tijd voor het echte werk.

Lees dit nieuwsartikel

Instagram takeover: Anne neemt je mee.

Deze week weer een nieuwe takeover op Instagram. Anne Weeterings, psychomotorisch therapeut Hersenz, neemt vanaf maandag 30 augustus het stokje over.

Lees dit nieuwsartikel

Instagram takeover: Beau geeft een inkijkje.

Zijn jullie er allemaal weer klaar voor? Deze keer neemt Beau Verheijen het stokje over. Zij zal op maandag 23 augustus starten met de takeover op Instagram en jullie meenemen in haar werkweek.

Lees dit nieuwsartikel

Laatste G-Sportweekend inside

De derde online live uitzending met Johan Vlemmix op zaterdag 21 augustus

Lees dit nieuwsartikel

Instagram takeover Leuvenaarstraat door Corina

Deze week laat Corina Kallenbach zien wat ze zoal doet tijdens haar werk op de Leuvenaarstraat 84 in Breda. Daar is zij persoonlijk begeleider complexe zorg. Corina start op 2 augustus met de takeover en heeft er zin in!

Lees dit nieuwsartikel

G-Sportweekend inside

3 live online uitzendingen voor mensen met en zonder een beperking Met Steven Brunswijk en wethouder Rolph Dols aan tafel op zaterdag 24 juli

Lees dit nieuwsartikel

Cliënten met niet-aangeboren hersenletsel betrekken nieuwbouw in Breda

Zo zelfstandig mogelijk wonen, in de binnenstad van Breda: dat kan in de nieuwbouw aan de Nieuwe Leuvenaarstraat. De voorziening, speciaal bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, beschikt over 27 zelfstandige studio’s, 7 appartementen en 9 studio’s die dienen als trainingslocatie. Vorige week ontving de eerste bewoonster van de Nieuwe Leuvenaarstraat de sleutel van haar appartement.

Lees dit nieuwsartikel

Instagram takeover: We sluiten iedere dag tevreden af!

Haast iedere week wordt ons Instagram account ‘gekaapt’ tijdens de wekelijkse takeover. Britt Bakkers laat ons in de week van 26 juli zien hoe leuk het is wanneer je werkt op Kinderboerderij de Hanekam op centrumlocatie Daniël de Brouwerpark aan de Bredaseweg in Tilburg.

Lees dit nieuwsartikel