Bekijk alle vacatures

Amarant is de grootste zorgwerkgever in Noord-Brabant. Als je bij ons werkt, help je mensen hun mogelijkheden te benutten, mag je ideeën aandragen en blijf je jezelf ontwikkelen. Daarom liggen er bij ons ontelbaar veel mogelijkheden voor jouw ideale baan! Op ruim 400 locaties helpen we mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. En daarnaast hebben we natuurlijk ook mooie banen buiten de zorg. Bij ons kun je vinden wat jij zoekt!

Ontelbaar veel mogelijkheden voor jouw ideale baan!

Heb je vragen over vacatures of het werken bij Amarant?

Kom ons team versterken!

Wat wil je doen?

 1. Als Senior Begeleider draag je bij aan het verbinden, ontwikkelen en coachen van onze medewerkers. De ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking met het netwerk zijn hierin leidend. Ook zorg je voor verbinding binnen en buiten de organisatie door het delen van best practice en kennis.
  Lees meer over Senior Begeleider
 2. Bij Amarant werken professionals die allemaal passie voor hun vak hebben. Dit is natuurlijk de ideale omgeving om te leren. We werken met diverse doelgroepen in heel Noord-Brabant. Door ons brede aanbod op zowel MBO als HBO en WO-niveau zit er vast een passende stage voor je bij!
  Lees meer over Stagiair
 3. Om te zorgen dat collega’s uit de directe zorg hun werk zo goed mogelijk kunnen doen, zoeken wij regelmatig naar (zorg)managers, adviseurs en specialisten voor verschillende aandachtsgebieden. Hierbij kun je denken advies en beleid op het gebied van HR, zorgbemiddeling, marketing of control.
  Lees meer over Staf en management
 4. Wil jij een extra zakcentje verdienen tijdens jouw zomervakantie? We hebben volop leuke vakantiebanen. Het maakt niet uit of je wel of geen opleiding in de zorg volgt of afgerond hebt. Zolang je het maar leuk vindt om iets voor onze cliënten te betekenen. En je ervaart meteen of de zorg bij jou past!
  Lees meer over Vakantiekracht
 5. Zoek je een afwisselende baan of wil je je oriënteren in de zorg? Als flexkracht word je breed ingezet op verschillende locaties waar tekorten in het rooster zijn. Afhankelijk van je diploma en wensen, ondersteun je collega’s in de dagelijkse werkzaamheden: van schoonmaak tot begeleiden.
  Lees meer over Flexkracht
 6. Medewerkers uit de ondersteunende diensten zorgen voor een prettige woonomgeving voor cliënten en werkomgeving voor medewerkers. Wil jij net als onze ICT, financieel, schoonmaak, receptie, beveiliging en winkelmedewerkers zorgen voor onze ruim 400 woon- en werklocaties?
  Lees meer over Ondersteunend Personeel
 7. Als persoonlijk begeleider kijk je samen met collega’s, de cliënt en de naaste omgeving welke zorg het best past. Iedere beperking is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Je schrijft persoonlijke plannen en ziet toe op de uitvoer. Én je bent actief in de dagelijkse begeleiding en/of verzorging.
  Lees meer over Persoonlijk Begeleider
 8. Door middel van diagnostiek, (poliklinische) behandelingen en therapie richt jij je als behandelaar op het verminderen van diverse problematieken van cliënten. Deze zijn meestal het gevolg zijn een beperking, aandoening of stoornis. En als het weer beter gaat, bouw je de behandeling af.
  Lees meer over Behandelaar
 9. Als begeleider stem jij de dagelijkse begeleiding af op de behoeften van onze cliënten. Je bewaakt het evenwicht tussen draaglast en draagkracht, zodat ontwikkeling de ruimte krijgt. Soms pak je de rol van verzorgende en soms van coach, afhankelijk van de doelgroep waarmee je werkt.
  Lees meer over Begeleider
 10. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg; zij maken het verschil! Want onze vrijwilligers geven kleine extra’s, die zo veel betekenen. De ene cliënt geef je de kans om actief en creatief bezig te zijn en met de andere bouw je een band op als ‘maatje’. Ook onze begeleiding is echt geholpen met jou.
  Lees meer over Vrijwilliger
 11. Werken én leren is natuurlijk een ideale combinatie! Denk je erover om over te stappen naar de zorg? Of ben je van plan een nieuwe stap te zetten binnen jouw zorg-carrière? Dan is dit jouw kans! Als je 18 jaar of ouder bent, kun je bij Amarant terecht voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).
  Lees meer over BBL-leerling
 12. Wil jij een mooie bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg die wij bieden? Ga dan aan de slag als assistent begeleider. In deze functie ondersteun jij jouw collega’s op de voorziening in het begeleiden en/of verzorgen van onze cliënten. Daarnaast draag je ook zorg voor een prettige leefomgeving.
  Lees meer over Assistent Begeleider

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de infomarkt!

  Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst kennismaken? Dat kan.

  Lees het verhaal van kennismaken
 2. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier.

  Lees het verhaal van Martijn