Bekijk alle vacatures

Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant. Met ruim 5.000 collega’s, 1.800 vrijwilligers en 400 locaties zijn we groot en veelzijdig, maar toch dichtbij en persoonlijk. Bij Amarant dragen we bij aan het welzijn en geluk van onze cliënten. Dat kan alleen als wij als werkgever zorgen voor een fijne werkomgeving, ruime ontwikkelmogelijkheden en voldoende carrièreperspectief voor onze medewerkers. Zo willen we een plek zijn waar werk gelukkig maakt.

 

 

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Ontdek de vacatures

Onze doelgroepen

 1. Een volledig zelfstandig leven is niet altijd vanzelfsprekend voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Zij staan vaak midden in de maatschappij, maar kunnen op sommige gebieden ook wel wat ondersteuning gebruiken. Is dit iets voor jou?
  Lees meer over Autisme
 2. Een ontspannen begeleidingsstijl is wat cliënten met een (ernstig) verstandelijke beperking en complex gedrag nodig hebben. Bij deze doelgroep is er ook vaak sprake van bijkomende ziektebeelden zoals schizofrenie of epilepsie. Bied jij hen graag een veilige omgeving?
  Lees meer over EVB Complex
 3. Veiligheid, nabijheid en stabiliteit. Dat is precies wat onze (jonge) cliënten met een verstandelijke beperking en complexe problemen nodig hebben. Via verschillende zorgsystemen bieden we begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren én gezinnen. Word jij hier gelukkig van?
  Lees meer over Jeugd
 4. Op verschillende voorzieningen ‘in de wijk’ bieden we begeleiding en/of verzorging aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking tot een ernstig meervoudige beperking. Een hele diverse doelgroep dus! Krijg jij hier energie van?
  Lees meer over LVB - EMB
 5. Met veel rust, geduld en duidelijkheid bieden wij intensieve begeleiding en behandeling aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychische of psychiatrische problematiek. Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?
  Lees meer over LVB Complex
 6. Bijdragen aan de ontwikkeling en een stukje geluk van onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en medische problematiek. Hulp bij de dagelijkse zorg is dan ook van groot belang. Past dit bij jou?
  Lees meer over Medisch Complex
 7. Werken aan een zo zelfstandig mogelijk leven, dat is belangrijk voor mensen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Wil jij hen graag ondersteunen in de verzorging, begeleiding of behandeling?
  Lees meer over NAH
 8. Het genieten van de oude dag staat natuurlijk centraal in onze begeleiding en verzorging van ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. De afhankelijkheid bij de dagelijkse dingen wordt steeds groter. Wil jij onze oudere cliënten graag ondersteunen?
  Lees meer over Ouderen
 9. Natuurlijk zijn er ook Amarant breed volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld binnen onze ondersteunende afdelingen of staf & management. Op het gebied van beleid, inkoop, communicatie of ICT. Wil jij jouw kennis en expertise met ons delen?
  Lees meer over Overige expertises

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de online infomarkt!

  Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst (online) kennismaken? Dat kan.

  Lees het verhaal van online kennismaken
 2. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn