Bekijk alle vacatures

Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant. Met ruim 5.000 collega’s, 1.800 vrijwilligers en 400 locaties zijn we groot en veelzijdig, maar toch dichtbij en persoonlijk. Bij Amarant dragen we bij aan het welzijn en geluk van onze cliënten. Dat kan alleen als wij als werkgever zorgen voor een fijne werkomgeving, ruime ontwikkelmogelijkheden en voldoende carrièreperspectief voor onze medewerkers. Zo willen we een plek zijn waar werk gelukkig maakt.

 

 

Kom ons team versterken!

Wat wil je doen?

 1. Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij bieden? Ga dan aan de slag als assistent begeleider. In deze functie ondersteun jij collega’s op de voorziening in de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten. Je draagt ook zorg voor een prettige leefomgeving.
  Lees meer over Assistent Begeleider
 2. Werken én leren is een ideale combinatie! Wil je overstappen naar de zorg? Of wil je een nieuwe stap zetten in jouw zorg-carrière? Dan is dit je kans! Als je 18 jaar of ouder bent, kun je bij Amarant terecht voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).
  Lees meer over BBL-leerling
 3. Als begeleider kijk je goed naar de persoonlijke behoefte van elke cliënt en stem je daar de dagelijkse begeleiding op af. Jij bewaakt de balans tussen beperking en mogelijkheden. Afhankelijk van de doelgroep werk je meer verzorgend, of meer coachend.
  Lees meer over Begeleider
 4. Een behandelaar biedt diagnostiek, (poliklinische) behandeling en therapie om diverse problematieken van cliënten te verminderen. Deze zijn vaak het gevolg van een beperking, aandoening of stoornis. Als het beter gaat, wordt de behandeling afgebouwd.
  Lees meer over Behandelaar
 5. Naast onze vaste medewerkers zijn onze flexkrachten ook onmisbaar. Als grote zorgorganisatie bieden we diverse mogelijk-heden binnen onze flexpool. Alles is bespreek-baar: van het aantal uur dat je werkt tot je voor-keur voor een specifieke regio of doelgroep!
  Lees meer over Flexkracht
 6. Medewerkers uit de ondersteunende diensten zorgen voor een fijne woonomgeving voor cliënten en werkomgeving voor collega’s. Wil jij als ICT, financieel, schoonmaak, receptie, beveiliging of winkelmedewerker zorgen voor onze ruim 400 woon- en werklocaties?
  Lees meer over Ondersteunend Personeel
 7. Als persoonlijk begeleider kijk je samen met de cliënt, je collega’s en naaste betrokkenen welke zorg het beste past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je maakt persoonlijke plannen, bewaakt de uitvoering en helpt bij de begeleiding en verzorging.
  Lees meer over Persoonlijk Begeleider
 8. Als Senior Begeleider zorg je zowel intern als extern voor verbinding en ontwikkel en coach je medewerkers. Je werkt samen met het netwerk, vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt. Bovendien deel je best practice en kennis, binnen én buiten Amarant.
  Lees meer over Senior Begeleider
 9. Om te zorgen dat collega’s uit de directe zorg hun werk goed kunnen doen, hebben we (zorg)managers, adviseurs en specialisten voor verschillende aandachtsgebieden. Denk aan advies, beleid en ondersteuning op het gebied van HR, zorgbemiddeling, marketing of control.
  Lees meer over Staf en management
 10. Bij Amarant werken professionals met passie voor hun vak: een ideale leeromgeving dus. We werken met diverse doelgroepen in heel Noord-Brabant. Door ons brede aanbod op MBO, HBO en WO-niveau, zit er vast een passende stage voor je bij!
  Lees meer over Stagiair
 11. Een extra zakcentje verdienen tijdens je zomervakantie? We hebben volop leuke vakantiebanen. Het maakt niet uit welke opleiding je volgt, zolang je maar iets voor onze cliënten wil betekenen. En je ervaart meteen of de zorg bij jou past!
  Lees meer over Vakantiekracht
 12. Onze vrijwilligers maken het verschil! Zij geven kleine extra’s, die veel betekenen. Ook vrijwilliger worden? Met de ene cliënt ben je actief en creatief bezig en met de andere bouw je als ‘maatje’ een band op. Ook onze begeleiding is echt geholpen met jou.
  Lees meer over Vrijwilliger

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de online infomarkt!

  Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst (online) kennismaken? Dat kan.

  Lees het verhaal van kennismaken
 2. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn