Bekijk alle vacatures

Amarant is de grootste zorgwerkgever in Noord-Brabant. Als je bij ons werkt, help je mensen hun mogelijkheden te benutten, mag je ideeën aandragen en blijf je jezelf ontwikkelen. Daarom liggen er bij ons ontelbaar veel mogelijkheden voor jouw ideale baan! Op ruim 400 locaties helpen we mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. En daarnaast hebben we natuurlijk ook mooie banen buiten de zorg. Bij ons kun je vinden wat jij zoekt!

Ontelbaar veel mogelijkheden voor jouw ideale baan!

Heb je vragen over vacatures of het werken bij Amarant?

Kom ons team versterken!

Wat wil je doen?

 1. Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij bieden? Ga dan aan de slag als assistent begeleider. In deze functie ondersteun jij collega’s op de voorziening in de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten. Je draagt ook zorg voor een prettige leefomgeving.
  Lees meer over Assistent Begeleider
 2. Werken én leren is een ideale combinatie! Wil je over stappen naar de zorg? Of wil je een nieuwe stap zetten in jouw zorg-carrière? Dan is dit je kans! Als je 18 jaar of ouder bent, kun je bij Amarant terecht voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).
  Lees meer over BBL-leerling
 3. Als begeleider stem je de dagelijkse begeleiding af op de behoeften van cliënten. Je bewaakt het evenwicht tussen draaglast en -kracht, zodat ontwikkeling de ruimte krijgt. Afhankelijk van de doelgroep, pak je soms de rol van verzorgende en soms van coach.
  Lees meer over Begeleider
 4. Een behandelaar biedt diagnostiek, (poliklinische) behandeling en therapie om diverse problematieken van cliënten te verminderen. Deze zijn vaak het gevolg van een beperking, aandoening of stoornis. Als het beter gaat, wordt de behandeling afgebouwd.
  Lees meer over Behandelaar
 5. Zoek je een afwisselende baan of wil je je oriënteren in de zorg? Als flexkracht word je breed ingezet op locaties waar tekorten in het rooster zijn. Afhankelijk van je diploma en wensen, ondersteun je collega’s: van schoonmaak tot begeleiden.
  Lees meer over Flexkracht
 6. Medewerkers uit de ondersteunende diensten zorgen voor een fijne woonomgeving voor cliënten en werkomgeving voor collega’s. Wil jij als ICT, financieel, schoonmaak, receptie, beveiliging of winkelmedewerker zorgen voor onze ruim 400 woon- en werklocaties?
  Lees meer over Ondersteunend Personeel
 7. Als persoonlijk begeleider kijk je samen met collega’s, de cliënt en de naaste omgeving welke zorg het best past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je schrijft persoonlijke plannen, ziet toe op de uitvoer en helpt in de dagelijkse begeleiding/verzorging.
  Lees meer over Persoonlijk Begeleider
 8. Als Senior Begeleider zorg je zowel intern als extern voor verbinding en ontwikkel en coach je medewerkers. Je werkt samen met het netwerk, vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt. Bovendien deel je best practice en kennis, binnen én buiten Amarant.
  Lees meer over Senior Begeleider
 9. Om te zorgen dat collega’s uit de directe zorg hun werk goed kunnen doen, hebben we (zorg)managers, adviseurs en specialisten voor verschillende aandachtsgebieden. Denk aan advies, beleid en ondersteuning op het gebied van HR, zorgbemiddeling, marketing of control.
  Lees meer over Staf en management
 10. Bij Amarant werken professionals met passie voor hun vak: een ideale leeromgeving dus. We werken met diverse doelgroepen in heel Noord-Brabant. Door ons brede aanbod op MBO, HBO en WO-niveau, zit er vast een passende stage voor je bij!
  Lees meer over Stagiair
 11. Een extra zakcentje verdienen tijdens je zomervakantie? We hebben volop leuke vakantiebanen. Het maakt niet uit welke opleiding je volgt, zolang je maar iets voor onze cliënten wil betekenen. En je ervaart meteen of de zorg bij jou past!
  Lees meer over Vakantiekracht
 12. Onze vrijwilligers maken het verschil! Zij geven kleine extra’s, die veel betekenen. Ook vrijwilliger worden? Met de ene cliënt ben je actief en creatief bezig en met de andere bouw je als ‘maatje’ een band op. Ook onze begeleiding is echt geholpen met jou.
  Lees meer over Vrijwilliger

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de infomarkt!

  Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst kennismaken? Dat kan.

  Lees het verhaal van kennismaken
 2. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn