In de praktijk

Amarant biedt meerdere keren per jaar een leerwerktraject aan voor zorggerelateerde opleidingen op mbo 3 en 4 niveau. Je komt bij ons in dienst en gaat direct de praktijk in. Vanaf dag 1 werk je dus al met cliënten op één van onze voorzieningen. Hier word je begeleid door deskundige collega’s, een werkbegeleider en een erkende adviseur praktijkopleiding vanuit de Amarant Academie. Ook ga je één dag in de week naar school.

Maatwerk

We willen graag dat jouw leerwerktraject een succes wordt. Daarom zoeken we naar de ideale match voor jou. Op welke groep pas jij het best? Dat is ons uitgangspunt. Dit doen we tijdens een selectiedag (live of online) waar je allerlei opdrachten krijgt. En je gaat in gesprek met mensen uit het werkveld.

Jouw opleiding wordt door Amarant betaald!

Een leerwerktraject bieden wij altijd als parttime baan aan. Afhankelijk van de openstaande vacatures kies jij voor een contract van 30,4 of 21,7 uur (BBL) of 24,3 tot 32 uur (Zij-instroom). Amarant betaalt de opleiding, het collegegeld en boekengeld. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast vergoeden we ook een deel van de lestijd.

Wij investeren niet zomaar in een opleiding; na het behalen van jouw diploma solliciteer je op een van onze vacatures en ontvang je een contract voor onbepaalde tijd van (minimaal) 24 uur per week.

Bekijk hier de voorwaarden


Informatie en solliciteren

Je kunt natuurlijk direct solliciteren op een vacature. Deze staan vaak rond de maanden februari/maart en september/oktober online. Indien je buiten deze periode kijkt is de kans dus groot dat je geen vacature vindt.

Bekijk vacatures


Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je hier aan voor onze jobalert.

Wil je eerst nog wat meer informatie over de leerwerktrajecten? Meld je hier aan voor onze online infomarkt!

Voor overige inhoudelijke vragen kun je contact opnemen via leren@amarant.nl.

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de (online) infomarkt!

    Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst (online) kennismaken? Dat kan.

    Lees het verhaal van online kennismaken
  2. Wanneer heb jij voor het laatst iemand écht aandacht gegeven?

    Tom, gestart als zij-instromer, werkt inmiddels 5 jaar bij Amarant. Hij helpt mensen met een licht verstandelijkie beperking en ernstige psychische problemen. Zijn doel is ervoor zorgen dat cliënten toewerken naar zelfstandigheid en een zo rustig en veilig mogelijk leven kunnen leiden. “Ik voel waardering vanuit cliënten. Het zorgen voor een ander is echt leuk om te doen.”

    Lees het verhaal van Tom