In de praktijk

Amarant biedt meerdere keren per jaar een leerwerktraject aan voor zorg gerelateerde opleidingen op mbo 3 en 4 niveau. Je komt bij ons in dienst en gaat direct de praktijk in. Vanaf dag 1 werk je dus al met cliënten op één van onze voorzieningen. Hier word je begeleid door deskundige collega’s, een werkbegeleider en een erkende adviseur praktijkopleiding vanuit de Amarant Academie. Ook ga je één dag in de week naar school.

Maatwerk

We willen graag dat jouw leerwerktraject een succes wordt. Daarom zoeken we naar de ideale match voor jou. Op welke groep pas jij het best? Dat is ons uitgangspunt. Dit doen we tijdens een selectiedag waar je allerlei opdrachten krijgt. En je gaat in gesprek met mensen uit het werkveld.

In verband met de maatregelen m.b.t. Covid-19, hebben we de selectieprocedure tijdelijk aangepast. De opdrachten ontvang je per mail en de gesprekken vinden online plaats.

Jouw opleiding wordt door Amarant betaald!

Een leerwerktraject bieden wij altijd als parttime baan aan. Afhankelijk van de openstaande vacatures kies jij voor een contract van 30,4 of 21,7 uur (BBL) of 24,3 tot 32 uur (Zij-instroom). Amarant betaalt de opleiding, het collegegeld en boekengeld. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast vergoeden we ook een deel van de lestijd.

Wij investeren niet zomaar in een opleiding; na het behalen van jouw diploma solliciteer je op een van onze vacatures en ontvang je een contract voor onbepaalde tijd van (minimaal) 24 uur per week.

Bekijk hier de overeenkomsten en verschillen tussen het BBL- & Zij-instroomtraject
 

Informatie en solliciteren

Je kunt natuurlijk direct solliciteren op een vacature. Deze staan vaak rond de maanden februari/maart en september/oktober online. Indien je buiten deze periode kijkt is de kans dus groot dat je geen vacature vindt.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je hier aan voor onze jobalert.

Wil je eerst nog wat meer informatie over de leerwerktrajecten? Meld je hier aan voor onze online infomarkt!

Voor overige inhoudelijke vragen kun je contact opnemen via leren@amarant.nl.

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de online infomarkt!

    Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst (online) kennismaken? Dat kan.

    Lees het verhaal van online kennismaken
  2. Tom begeleidt mensen naar een zelfstandiger leven: "Ik draag eraan bij het leven van iemand anders makkelijker te maken"

    Hij werkt inmiddels 3,5 jaar bij Amarant, helpt mensen om een rustiger leven te leiden en doet dit met heel erg veel plezier. We hebben het over de 25-jarige Tom Voets. Wij spraken hem over zijn bijzondere job. “Ik voel waardering vanuit cliënten. Het zorgen voor een ander is echt leuk om te doen.”

    Lees het verhaal van Tom