Op verschillende voorzieningen, gelegen op onze centrumlocaties in Tilburg en in Rijsbergen bieden we integrale zorg (wonen én dagbesteding) aan de doelgroep Medisch Complex. De cliënten variëren in leeftijd van (jong) volwassenen tot ouderen.

De begeleidingsstijl

De begeleiding is voornamelijk gericht op de dagelijkse verzorging (ADL: Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen), het bieden van een sfeervolle thuissituatie en belevingsgerichte dagbesteding. Naast de dagelijkse verzorging wordt ook medische en verpleegkundige zorg aan de cliënten geboden. Zoals het toedienen van sondevoeding, medicatie en het bieden katheterzorg, stomazorg en/of wondzorg.

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Annebel werkt al tien jaar bij Amarant: "Cliënten laten regelmatig mijn hart smelten"

    Ze is 29 jaar, staat alweer tien jaar op de loonlijst en is momenteel bezig om door te groeien van persoonlijk begeleidster naar senior begeleidster binnen de divisie Specialistische Zorg. We hebben het over Annebel van der Sande. Ze werkt samen met haar team heel hard om het cliënten die op leeftijd zijn goed naar de zin te maken. “Mijn hart smelt als een cliënt, die zich verbaal niet kan uitdrukken, naar me lacht!”

    Lees het verhaal van Annebel