En samen muziek maken, gedirigeerd door de film die de Centrale Cliëntenraad (CCR) heeft ontwikkeld. Aanstaande zaterdag staat deze film stipt om 10.00 uur online op onze website.

Bij eerdere edities van de 'dag van de medezeggenschap' bezochten de Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, directieleden en managers zo veel mogelijk Amarant-locaties om in gesprek te gaan met cliënten, verwanten en cliëntvertegenwoordigers. Hiermee onderstrepen we dat Amarant medezeggenschap belangrijk vindt, in alle onderdelen van de organisatie.

De Raad van Bestuur betreurt het dat deze persoonlijke ontmoetingen dit jaar niet mogelijk zijn, maar ondersteunt van harte het initiatief om op zaterdag 29 mei digitaal met elkaar in verbinding te komen.

Amarant-lied

Jan van Rijckevorsel, ofwel Muziek Jan, heeft op verzoek van de CCR een film gemaakt die iedereen uitnodigt mee te zingen, klappen, dansen en spelen met het speciale Amarant-lied. Iedere cliënt, locatie of groep kan de film zo vaak afspelen als wenselijk is. Speel het lied mee, of maak een eigen versie in de vorm die bij jou past. Rap, beatbox, spoken-word, alles is mogelijk. De link met het filmpje blijft tot 16.00 uur online.

En natuurlijk willen dat zo veel mogelijk mensen mee kunnen genieten. Daarom de oproep om je muzikale producten met elkaar te delen via een post op intranet. Het liefst op de dag zelf, zodat er een groot meerstemmig concert ontstaat. Houd er wel rekening mee dat iedereen die in beeld komt toestemming moet geven (zie hiervoor het toestemmingsformulier op intranet) voor het posten van een filmpje op intranet. En je kunt alleen een bericht posten op intranet als je als persoon (niet als groep) dit verzendt.

Na het weekend wordt nog een mooie compilatie gemaakt van de leukste ingezonden filmpjes, die we ook op Intranet zullen delen.