Bij STEK voorkomen we dat kinderen voor een lange tijd uit huis worden geplaatst. Kinderen verblijven gedeeltelijk en tijdelijk voor een aantal dagen op de STEK-locatie. Daarnaast helpen we met ondersteuning bij jullie thuis. Wij vinden het erg belangrijk dat de ouders of verzorgers worden betrokken bij de behandeling. Daarom spreken we ook samen af wat het beste is voor jullie kind en voor het gezin. Soms is het goed om jullie gezin even te ontlasten, zodat iedereen weer op adem komt.

Met elkaar komen we tot de beste combinatie van zorg en behandeling, thuis en op de STEK-locatie. Zo helpen we jullie kind om zichzelf te ontwikkelen. We kijken zowel naar het gezin als het kind, omdat je dat niet los kan zien van elkaar. Dit noemen we een systeemgerichte aanpak. Ons belangrijkste doel waar we aan werken is om jullie kind zo snel mogelijk weer thuis op te laten groeien.

Locaties

STEK beschikt over drie kleinschalige leergroepen in de wijk (10 – 14 plekken):

  • Breda
  • Oisterwijk
  • Best

Aan de slag met STEK

Heb je nog vragen over STEK? Je kunt altijd contact met ons opnemen om door te nemen wat de mogelijkheden voor jullie kind zijn. Samen vinden wij de juiste combinatie van zorg en behandeling.

Stel je vraag

Locatie en contact

Wildheuvel 20
5685CD, Best
Bekijk op google maps