Britt is 23 jaar en werkt in augustus twee jaar op de boerderij als persoonlijk begeleider. Daarvoor werkte ze als flexkracht binnen de dagbesteding van Amarant. Britt woont in Middelbeers samen met haar vriend en hun konijn. Britt kookt en voetbalt graag. In haar vrije tijd is ze ook graag buiten. Ze houdt van wandelen en het maken van fietstochten in de natuur. Naast haar werk heeft ze genoeg tijd om op pad te gaan met vriendinnen. Dat is een perfecte balans tussen werk en privétijd.

Over haar werk op de kinderboerderij zegt Britt het volgende: “Ik ben super trots dat ik op deze mooie plek mag werken. Buiten werken met dieren en mensen vind ik tof. Het is mooi dat cliënten de kans krijgen om bij ons zichzelf te zijn en te zien hoe zij zich ontwikkelen in hun vaardigheden. Dat ik een stukje bij mag dragen aan dit proces vind ik bijzonder. Het contact met dieren voegt hier echt iets toe!.”

Britt neemt ons mee in het werk op de boerderij. Naast de noodzakelijke werkzaamheden zoals het voeren van de dieren halen ze brood op om te verkruimelen als extraatje. De beestjes zijn onderdeel van de boerderij en horen er helemaal bij. Alle collega’s en cliënten voelen de verantwoordelijk om goed voor ze te zorgen.

Het contact met dieren voegt echt iets toe!

“We werken hard om alles voor elkaar te krijgen en sluiten onze dag tevreden af.” Dat is meteen de reden waarom Britt elke dag met plezier naar haar werk toe gaat.

Op de Hanekam werkt iedereen graag samen, en kijken we naar wat iemand nodig heeft om zo het beste tot zijn recht te komen.

Afsluitend laat ze weten: “Na deze week is iedereen op de hoogte van wat een leuke werkplek de Hanekam is voor ons en voor onze cliënten!”

Niks missen? Volg ons op Instagram: @stichtingamarant