STEK combineert behandeling thuis en nabij samen met het gezin en een begeleider. Zo zorgen we ervoor dat kinderen toch zo veel mogelijk op een plek blijven waar ze zich op hun gemak voelen.

Wat is STEK?

Bij STEK voorkomen we dat kinderen voor een lange tijd uit huis worden geplaatst. Kinderen wonen dan maar tijdelijk of een aantal dagen per week bij een behandelgroep. Daarnaast helpen we met ondersteuning bij jullie thuis. Wij vinden het erg belangrijk dat de ouders of verzorgers worden betrokken bij de behandeling. Daarom spreken we ook samen af wat het beste is voor jullie kind en voor het gezin. Soms is het goed om jullie gezin even te ontlasten, zodat iedereen weer op adem komt.

Met elkaar komen we tot de beste combinatie van de zorg thuis en bij ons. Zo helpen we jullie kind om zichzelf te ontwikkelen. En met onze aanpak leren jullie als ouders of verzorger hoe je met bepaalde situaties met jullie kind om moet gaan. Ons belangrijkste doel waar we aan werken is om jullie kind zo snel mogelijk weer thuis op te laten groeien.

Aan de slag met STEK

Heb je nog vragen over STEK? Je kunt altijd contact met ons opnemen om door te nemen wat de mogelijkheden voor jullie kind zijn. Samen vinden wij de juiste combinatie van zorg!


 

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Willem Dreessingel 7
Willem Dreessingel 7
4871GW, Etten-Leur
Bekijk op google maps

Gezellelaan 64
Gezellelaan 64
4707CG, Roosendaal
Bekijk op google maps

De Lange Kant 35
De Lange Kant 35
5061PX, Oisterwijk
Bekijk op google maps

Wildheuvel 20
Wildheuvel 20
5685CD, Best
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Thera en gezin zetten stappen door STEK

  Lars woont sinds een paar jaar op doordeweekse dagen bij STEK in Best. Toen hij bijna vijf jaar was, werd vastgesteld dat hij een motoriek van een 2-jarige had en kreeg hij onder meer de diagnose Asperger.

  Lees het verhaal van Thera
 2. Ervaringsdeskundige José: "Ik ben hier echt opgebloeid."

  Het jaar van José. In verschillende fasen van haar leven maakte ze veel narigheid mee. Amarant blijkt door de jaren heen haar ‘reddingsboei’. “Ik ben hier echt opgebloeid”. Ze startte bij de lokale cliëntenraad BZW en via enkele stappen is ze nu voorzitter van het domein ambulante zorg, een cliëntenraad op niveaudivisie.

  Lees het verhaal van José
 3. Rini bakt vrijwillig met plezier!

  Rini (57 jaar) is inmiddels al 9 jaar vrijwilliger bij de Smaakmakers in Goirle. Helaas werd hij, na 31 jaar werken in een bakkerij, afgekeurd. “Thuis zitten was voor mij geen optie meer; de muren kwamen op een gegeven moment op me af.

  Lees het verhaal van Rini