Alle relaties binnen een gezin staan centraal bij systeemonderzoek. Door met elkaar te praten komen we er samen uit. We kijken naar wat samen goed gaat en wat nog verbeterd kan worden om een fijne sfeer in huis te creëren. Want met een fijne sfeer in huis, voelt iedereen zich op zijn plek.

Wat is systeemonderzoek

Onze systeemdeskundigen praten een of twee keer met de gezinsleden. Ook kunnen onze deskundigen gesprekken aangaan met andere mensen die belangrijk zijn voor jullie gezin. Door met elkaar te praten kunnen wij de hele situatie goed begrijpen. Zo kunnen we kijken hoe we de onderlinge sfeer aanpakken. Soms gebruiken we foto’s of tekeningen om zichtbaar te maken wat er aan de hand is. Hierna kijken we hoe we de problemen die in het gezin spelen op gaan lossen. We nemen door welke stappen er genomen moeten worden. Samen zorgen we ervoor dat thuis weer een fijne plek wordt. Een plek waar iedereen met elkaar kan praten en waar problemen samen worden opgelost.

Amarant brengt het gezin samen

Benieuwd wat systeemonderzoek voor jullie gezin kan betekenen? Neem vooral contact met ons op. Wij bespreken graag samen hoe we met systeemonderzoek de onderlinge relaties in het gezin kunnen verbeteren.

Stel je vraag