Opgroeien en opvoeden
Behandeling
Wonen
Begeleiding
Werk en dagbesteding
Vrije tijd
 1. 't Haeghje is een activiteitenhuis voor de ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking. Per dag bieden we verschillende activiteiten aan en natuurlijk kun je er ook lekker ontspannen.
 2. 't Hofke
  Rijsbergen
  Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 3. Activiteitencentrum Amarant Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
 4. Activiteitencentrum Breda (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
 5. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 6. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 7. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 8. Bij ARTenZo Breda kan jij je creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij kan werken aan je persoonlijke doelen en jouw talenten kan ontwikkelen.
 9. Bij ARTenZo Tilburg kun jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij werkt aan je persoonlijke doelen en nieuwe dingen leert.
 10. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.