Wij zorgen ervoor dat het weer beter gaat. Of er nou sprake is van opvoedingsproblemen, moeilijkheden op school, werkloosheid of verslaving. Wij zoeken altijd naar een oplossing.

Hoe kan het FACT-team jou helpen?

FACT is een intensieve behandelvorm die je vanuit huis kunt doen. Het FACT-team bestaat uit specialisten. Er zitten meerdere verschillende deskundigen in een team die nauw samenwerken. Dit kunnen psychiaters, verslavingsartsen en opvoedingsdeskundigen zijn. Zij weten precies wat er op hun gebied gedaan moet worden om vooruitgang te boeken. Samen overleggen ze wat er speelt en geven ze de behandeling die nodig is, voor jou of voor het hele gezin. We geven jou weer grip op je leven.

 Met een vast aanspreekpunt en andere belangrijke mensen om jou/jullie heen, houden we in de gaten hoe het gaat. Als er opnieuw hulp nodig is dan leveren wij die en als het beter gaat bouwen we deze hulp weer af. Dat is hoe FACT problemen aanpakt. Met de hulp van een FACT-team, kan jullie gezin weer normaal met elkaar omgaan. Zo wordt thuis een fijne plek zonder problemen.

Meer over FACT

Heb je nog vragen over FACT? Stel deze gerust aan ons! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Stel je vraag

Locatie en contact

de Ronde 9
5683CZ, Best
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Joep (22) durft weer te dromen

  Joep heeft veel instellingen van binnen gezien, maar nergens hield hij het lang vol. “Ik voelde me niet op mijn gemak, er was geen goede plek voor mij. Het FACT team heeft mij thuis geholpen. Het gaat nu steeds beter met me.”

  Lees het verhaal van Joep
 2. Sanne Vos: "Hier wonen mensen net als ik!"

  De 22-jarige Sanne Vos heeft haar plek gevonden bij Amarant. Ze woont op woonvoorziening De Enclaveberg in Roosendaal. Ze vindt het fijn om samen te leven met andere mensen met NAH. "Daar zocht ik altijd naar. Niemand wist hoe het was om hetzelfde te hebben als ik."

  Lees het verhaal van Sanne
 3. Helma de Hoon: "In de supermarkt krijg ik spontaan hulp aangeboden"

  Helma de Hoon is 34 jaar en heeft nooit kunnen lopen. Sinds 2012 woont ze met veel plezier bij Amarant. In woonvoorziening De Enclaveberg leeft ze samen met vijftien anderen zo zelfstandig mogelijk. “De was wordt voor me opgehangen, maar ik moet zelf zorgen dat alles weer in de kast komt.”

  Lees het verhaal van Helma